Dobrodošli na Web stranice tvrtke LBM OPREMA d.o.o., Varaždin

O nama


LBM OPREMA d.o.o. osnovana je s idejom da postanemo prva i vodeća tvrtka "Total Packaging Specialist" u Hrvatskoj. Usredotočeni smo na koncept prilagođenog pakiranja za svakog klijenta posebno. Na temelju više od 20 godina iskustva u svijetu pakiranja možemo ponuditi ekspertno znanje na tom području. Cilj nam je stalno pronalaziti nove načine za poboljšanje naše učinkovitosti kako bi služili potrebama naših kupaca na najoptimalniji način.

Daljnjom ekspanzijom, a na temelju dugogodišnjeg iskustva, postali smo tvrtka za distribuciju razne opreme za industriju poput: 

- materijala za pakiranje  (ambalaže)

- strojeva za pakiranje, 

- robotskih ruku, 

- automatizacije, 

- zaštitne odjeće i obuće , 

- osobnih zaštitnih sredstva, 

- profesionalnih industrijskih alata (plinskih pištolja, podiznih manipulatora, vezačica PP i PET trake..)


Vjerujemo u ponudu dobrih usluga, kvalitetnih proizvoda i brze dostave. Naš budući plan je dati naglasak na ekološki prihvatljivim proizvodima i kompletnim rješenjima za razne tehnološke postupke, a koja smanjuju ukupne troškove i istovremeno imaju povoljan utjecaj na okoliš. Nastojimo sve svoje poslovanje usmjeriti na kupca, nudeći stručno savjetovanje i kvalitetna rješenja za sve tehnološke zahtjeve Zadovoljstvo kupaca stavljamo u vrh našeg fokusa jer aktivno radimo na potrebama kupaca i osiguravamo beskompromisnu kvalitetu u svim našim proizvodima.

Koristimo strateška partnerstva s našim dobavljačima da u svakom trenutku ponudimo najbolja, najsuvremenija i najekonomičnija rješenja za naše klijente. Jedno od najnovijih partnerstva je pokrenuto sa danskim proizvođačem kolaboracijskih robota "UNIVERSAL ROBOTS". Ponosni smo što smo postali ovlašteni integrator njihovih robota u Hrvatskoj i BIH. Njihova je upotreba vrlo široka, no naročito nam je interesantna njihova integracija sa strojevima za pakiranje, te izgradnja linija za pakiranje. Više o tome na saznajte OVDJE.  

Također ističemo suradnju s talijanskom grupacijom PKG Group, jednim od najvećih proizvođača strojeva za ovijanje stretch folijom, strojeva za pakiranje u termoskupljajuću foliju, te strojeva za formiranje, zatvaranje i ljepljenje kartonskih kutija. Više o tome pogledajte OVDJE

Novost u našem programu su plinski alati  (pištolji) za pakiranje u termoskupaljuću foliju i razni plinski plamenici (breneri)  francuskog proizvođača Guilbert Shrink Wrapping Express. Više o tom programu potražite OVDJE.