O nama

2018. godine osnovan je obrt za posredovanje u trgovini strojevima i industrijskom opremom. Razvojem poslovanja obrt se 2021. godine pretvara i nastavlja poslovanje kao društvo s ograničenom odgovornošću. Danas je uz distribuciju ambalažnih materijala i strojeva za pakiranje u fokusu razvoj vlastitih novih proizvoda i aplikacija koji su temeljeni na bazi tehnologije kolaborativnih robota. Prije svih radimo kao ugovorni integratori najvećeg svjetskog proizvođača UNIVERSAL ROBOTS, dok po pitanju alata surađujemo s mnogim svjetskim proizvođačima poput: OnRobot, Robotiq, Schmalz, Gimatic, Weiss robotics... 

Ponosno ističemo kako smo uz mnoga tehnološka rješenja u industriji kod krajnjih korisnika, opremili s robotima kao nastavnim sredstvima Fakultet računarstva, strojarstva i elektrotehnike u Mostaru i novi regionalni centar kompetentnosti u Čakovcu.

Obratite nam se s povjerenjem da bi Vam pomogli pronaći najbolja rješenja za Vaše tehnološke procese, a naročito one vezane uz problematiku pakiranja.


Neki od naših poslovnih partnera: