komercijalna-ambalaza-lbm-oprema

Višeslojne folije i vrećice (Fleksibilna ambalaža)

Višeslojne folije i vrećice (Fleksibilna ambalaža)

Sastoje se od više slojeva različitih materijala koji su laminirani zajedno kako bi se stvorila ambalaža s različitim svojstvima. Ova vrsta ambalaže je fleksibilna, lako se oblikuje i prilagođava različitim proizvodima, a koristi se za pakiranje različitih vrsta hrane, pića, kozmetike, lijekova, kemikalija i drugih proizvoda.

Fleksibilna ambalaža je važan segment ambalažne industrije zbog svoje raznolikosti, funkcionalnosti i mogućnosti prilagodbe različitim potrebama proizvođača i potrošača.

01

Višeslojna struktura

Sastoje se od različitih slojeva materijala. Svaki sloj pruža određena svojstva poput barijernih svojstava, zaštite od vlage, otpornosti na probijanje ili temperaturnu stabilnost.

02

Zaštita proizvoda

Višeslojne folije i vrećice pružaju učinkovitu zaštitu proizvoda od vanjskih utjecaja kao što su vlaga, kisik, svjetlost, mirisi i mikroorganizmi, čime se produžuje rok trajanja proizvoda.

03

Prilagodljivost

Prilagodljiva je različitim oblicima i veličinama proizvoda te omogućava razne mogućnosti oblikovanja, uključujući vrećice, vrećice s brizganjem, stand-up vrećice, vrećice s pričvršćivanjem i druge oblike.

04

Lagana i kompaktna

Olakšava rukovanje, skladištenje i transport proizvoda.

05

Estetika i brending

Omogućuje visokokvalitetni tisak u boji i dodavanje različitih grafičkih elemenata, brendiranih informacija i marketinških poruka, što pomaže u stvaranju prepoznatljivog brenda i privlačenju potrošača.

Za sva pitanja o ambalaži i pakiranju, molimo obratite se našim prodajnim savjetnicima